Waarom werken bij Perspectief?

Medewerkers over Perspectief

"Perspectief is continu in beweging. Dat maakt dat geen jaar hetzelfde is. We focussen ons op ontwikkeling en verbetering; van de organisatie en onze mensen. Ik had nooit gedacht dat ik zo lang bij mijn eerste werkgever zou werken, maar ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk!"
Corinne Mulder, Manager P&O
Corinne
"Ik doe ontzettend gaaf werk, waarmee ik écht een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen kan leveren. Daarbij is Perspectief een hele leuke organisatie. We staan open voor verbetering en er is een open sfeer met korte lijnen. Een echt familiebedrijf!"
Renaldo van de Schuur, Verzuimconsultant
"Perspectief is gericht op haar klanten. Er heerst daarnaast een ontspannen sfeer waarbinnen ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Initiatief wordt beloond en ik word uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen." 
Evelien Wietsma, Adviseur arbeidsmobiliteit

"Bij Perspectief zijn zaken goed geregeld. Er is een goede, persoonlijke en doortastende samenwerking en je hebt de mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen. Er is daarom veel ruimte voor persoonlijk initiatief en eigen inbreng." 
Martijn van Sliedrecht, bedrijfsarts

"Perspectief voelt als thuis. Iedereen accepteert elkaar, er is oprechte interesse en er is open communicatie. Een prettige sfeer om in te werken!"
Chantal van den Berg, Coördinator receptie

"De inhoud van ons werk is fantastisch! Je krijgt veel ruimte om je eigen invulling hieraan te geven. Er is geen star beleid en politiek gedoe. We zijn een ondernemende club mensen. Je krijgt het vertrouwen om actie te ondernemen. En pakt het niet zo uit als gedacht? Dan gaat het de volgende keer vast beter!"
Harry Bolks, Coach 

Wil je ook werken bij Perspectief? Bekijk onze Vacatures