Week van de RI&E

Gratis workshop "RI&E, uit de la ermee!"

12 t/m 16 juni is de Week van de RI&E. Bekijk hieronder het filmpje dat uitlegt waarom de RI&E een belangrijk en onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering is. In het kader van de Week van de RI&E, bieden wij verschillende (kortings)acties aan!

Thema 2017: De RI&E als onderdeel van zakelijk succes

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Veel ondernemers hebben al ondervonden dat dit niet alleen nuttig is om een gezonde en veilig werkomgeving te kunnen garanderen en aan de wetgeving te voldoen.

Een gezonde en veilige werkplek draagt namelijk bij aan 3 belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Succesvolle bedrijven gaan dan ook vanuit overtuiging aan de slag om de veiligheids- en gezondheidsrisico’s te minimaliseren, verzuim te reduceren en een prettige werkomgeving te creëren.

12 juni | workshop 'RI&E, uit de la ermee!'

Tijdens deze workshop krijgt u handvatten om uw RI&E actueel te houden en een gezamenlijke verantwoordelijkheid te maken van werkgever en werknemer. Perspectief heeft een online oplossing ontwikkeld voor het actueel houden van de RI&E, ook deze tool komt aan bod en kan u in de toekomst veel geld besparen.

Maandag 12 juni, 13:00 - 16:00 uur (inclusief koffie/thee). Selhorstweg 99, Harderwijk. Aanmelden kan via onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel(Telefoonnummer)of mail naar(Email).

Altijd | Gratis adviesgesprek

Onze deskundigen gaan graag met u in gesprek over het thema 'De RI&E als onderdeel van zakelijk succes'. Denk hierbij aan advies over uw RI&E, ons speciaal ontwikkelde Veiligheid Volgsysteem en duurzame inzetbaarheid.

Gratis adviesgesprek aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel(Telefoonnummer)of mail naar(Email).

Juli & Augustus | 10% korting op RI&E

Wilt u de RI&E laten uitvoeren of laten toetsen door onze veiligheidskundige? Bij uitvoer in de maanden juli en augustus ontvangt u 10% korting! Neem contact op met onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel(Telefoonnummer)of mail naar(Email).

Artikel 'RI&E, uit de la ermee!'

Alvast meer lezen over dit thema? Onze eigen Hoger Veiligheidskundige heeft hier een artikel over geschreven. Artikel: RI&E, uit de la ermee!

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E.

Meer informatie over de RI&E: Waarom een RI&E?