Week van de RI&E

Gratis RI&E check

17 t/m 21 juni is de Week van de RI&E. Bekijk hieronder het filmpje van Steunpunt RI&E dat uitlegt waarom de RI&E een belangrijk en onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering is. En hoe de kosten en baten van een gezonde werkomgeving tegen elkaar opwegen. In het kader van de Week van de RI&E, bieden wij verschillende acties aan! 

Thema 2019: Beroepsziekten te lijf met de RI&E

Er is momenteel veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. En terecht, als je bedenkt dat jaarlijks ruim 4000 mensen overlijden aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen (deels) arbeidsongeschikt thuis zitten. Het gaat niet alleen om longkanker door asbest, maar ook om astma, een versleten rug en burn-outs.

Maar hoe voorkom je beroepsziekten? De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Gratis adviesgesprek!

Onze deskundigen gaan graag met u in gesprek over het thema 'Beroepsziekten te lijf met de RI&E'. Denk hierbij aan advies over uw RI&E, ons speciaal ontwikkelde Veiligheid Volgsysteem en duurzame inzetbaarheid.

Gratis adviesgesprek aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel(Telefoonnummer)of mail naar(Email).

Juli & Augustus | 10% korting op RI&E

Wilt u de RI&E laten uitvoeren of laten toetsen door onze veiligheidskundige? Bij uitvoer in de maanden juli en augustus ontvangt u 10% korting! Neem contact op met onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel(Telefoonnummer)of mail naar(Email).

Gratis blogs RI&E

Meer lezen over de RI&E? 

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E.

Meer informatie over de RI&E: Waarom een RI&E?